Historie

Ottar Kristoffersen startet egen virksomhet i 1950, med mindre jobber innen boring og sprengingsarbeid. Første investering var en bensindrevet Pioner boremaskin. Utlasting og transport ble en naturlig videreføring av virksomheten, og i 1959 kom den første hjullasteren i arbeid. Den første ”rundtomsvingende” gravemaskin Brøyt X2, produksjonsnummer 24, ble anskaffet i 1964. Dermed var karusellen i gang og virksomheten utviklet seg i en stor utbyggingstid. Ottar Kristoffersen døde i 1970, 45 år gammel.


Ottar Kristoffersen EFTF. AS ble dannet i 1970. Gjennom 35 år ekspanderte selskapet og bestod av 7 selskaper før deler av virksomheten ble solgt ut. Dagens selskap finner du her www.ok-eftf.no

I 2015 ble entreprenørselskapet i Ottar Kristoffersen EFTF solgt ut til nye eiere og OK Kristoffersen Entreprenør AS ble etablert. De ansatte ble med inn i det nye selskapet, slik at kompetansen fra tidligere prosjekter er bevart. Vårt selskap har i dag flere forretningsområder, men kjernevirksomhet er fremdeles betong og anleggsvirksomhet.
Vi strekker oss hele tiden mot å bli bedre, og har en visjon om å bli den foretrukne entreprenøren i Brønnøysund, på bakgrunn av vår kompetanse, erfaring og lokale tiknytning.
Sammen vil vi bygge Brønnøysund
Levert av  
mangadexmangadex